erserbia
ro / en / de / ru
VIZIJA
PROFESIONALNOST
STAV
erserbia
O NAMA

Privredno društvo EURORAIL LOGISTICS DOO BEOGRAD je osnovano 2012. godine i član je Grampet Grupacije, najveće privatne železničke poslovne grupe u jugoistočnoj Evropi i jedne od najvećih u EU.

Naša osnovna delatnost je železnički prevoz robe na javnoj ili privatnoj železničkoj infrastrukturi u međunarodnom i unutrašnjem saobraćaju. Takođe, vršimo i usluge manevrisanja na javnoj železničkoj infrastrukturi i industrijskim kolosecima.

Kako bismo zadovoljili zahteve klijenata, EURORAIL LOGISTICS DOO BEOGRAD, zajedno sa železničkim operaterima iz Grampet Grupacije

Grup Feroviar Roman
Bulgarian Railway Company
Train Hungary
Grampet Cargo Austria
Train Hungary Croatia


nudi kompleksna logička rešenja, raspolažući sa 10 000 železničkih kola i 300 lokomotiva.

Imajući na raspolaganju sva potrebna sredstva, EURORAIL LOGISTICS DOO BEOGRAD garantuje pakete prilagođene klijentima, u skladu sa njihovim zahtevima, a sa ciljem povećanja bezbednosti i efikasnosti i smanjenjem troškova.
 


NAJNOVIJE VESTI
25
feb
GRAMPET Grupa: Ekonomski test u 2020-oj godini je potvrdio stratešku infrastrukturu koju smo izgradili u poslednjih 20 godina
Finansijske procene pokazuju da je u prvomdelu godine nadoknađena većina gubitaka izazvanih pandemijom
06
apr
GRAMPET grupacija pokreće Voz solidarnosti između Kine i Evrope
Usled pandemije korona virusa, GRAMPET grupacija najavljuje projekat “Voz solidarnosti između Kine i Evrope” kojim se organizuje železnički transport za kompanije koje uvoze robu iz Kine.